Svenska Rytmikförbundets inspirationsdag 2018

mars 17 @ 09:30 - 19:30

350kr

Välkommen till Uppsala kulturskola lördagen den 17/3!

Vi erbjuder ett program som framförallt fokuserar på rytmik som konstnärligt uttryck, men är övertygade om att du kan få med dig både fortbildning och inspiration oavsett arbetsplats och tjänst. Årets workshopledare och föreläsare är Paula Helander, rytmikpedagog, skådespelare, regissör och koreograf samt Martina Jordan, frilansande rytmikpedagog och adjunkt i estetiska lärprocesser vid Södertörns högskola.

Vi kommer även att erbjuda ett TeachMeet där alla som vill har möjlighet att delge information om konstnärliga projekt, undervisningtips och idéer eller lyfta frågor som vi gemensamt kan diskutera. Formen för ett TeachMeet är korta föreläsningar/visningar/introduktioner på cirka fem minuter, så målet är att få en mångfald av röster och ge mycket inspiration på kort tid. Vill du inspirera, berätta om något, visa något…? Meddela detta i samband med din anmälan.

Vi avslutar som vanligt inspirationsdagen med årsmöte. Vi ser gärna att ni inkommer med motioner. Dessa ska vara styrelsen tillhanda senast den 17/2. Läs gärna mer i våra stadgar. Du hittar dem på vår hemsida:

Mer information om dagen samt detaljerat schema finns här:

Välkommen och info

Inspirationsdagen har en avgift på 350 kr. Då ingår medlemskap i förbundet. För studerande är avgiften 100 kr, för arbetssökande och pensionärer är den 175 kr. Om du anmäler dig och betalar in avgiften senast den 17/2 2018 är du garanterad en plats. Det går alldeles utmärkt att anmäla sig tidigare! Vid sen anmälan tillkommer en avgift på 200 kr.

Anmälan görs till medlem@svenskarytmikforbundet.se
Anmälan är bindande. Meddela även om du vill följa med ut och äta efter årsmötet, så kan vi boka bord. Länk till meny och restaurang hittar du i bifogat program.

Datum:
mars 17