• Detta evenemang har redan ägt rum.

Inspirationsdag med Svenska Rytmikförbundet 2017

25 mars, 2017 @ 10:00 - 18:00

Välkommen till Sundsgårdens folkhögskola, som ligger strax utanför Helsingborg, lördagen den 25/3. Vi erbjuder ett program som framförallt fokuserar på rytmik med och för ungdomar och vuxna, men är övertygade om att du kan få med dig både fortbildning och inspiration oavsett arbetsplats och tjänst.

Årets workshopledare och föreläsare är Ann-Krestin Vernersson, professor emerita med 40 års erfarenhet som Rytmikpedagog vid Musikhögskolan i Malmö och Christina J Lövbom, Rytmikpedagog med 20 års erfarenhet som lärare vid Estetiska programmet i Skellefteå.

Vi kommer även att bjuda in representanter från olika gymnasieskolor, folkhögskolor och musikhögskolor, för att diskutera och nätverka kring rytmik för unga och vuxna.

Datum:
25 mars, 2017